פצצת פלרמו
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: למקצוענים
תיאור המתכון
גלידת וניל מטוגנת, בציפוי קוקוס, שקדים ואגוזים ברוטב קרמל
מרכיבים
- 100 גר' שקדים טחונים
- 100 גר' אגוזי מלך טחונים
- 100 גר' קוקוס טחון
- 50 גר' פירורי לחם מוזהבים
- כדור גדול של גלידה איכותית
אופן ההכנה
לוקחים את הכדור גלידה ומצפים אותו בתערובת של הקוקוס שקד, אגוז ופירורי לחם.
משם – להקפאה עמוקה של 3-2 שעות, ואז לחמם שמן עמוק ולטגן בזהירות עד לקבלת גוון זהוב מבחוץ.
מעל הכל מזלפים רוטב קרמל סמיך ומתקתק ומגישים עם זיקוק למען מראה הפצצה
הערות
המתכון באדיבות השף פיטר בורסלנד, ממסעדת פסטורי
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:מסעדת פסטורי
המתכון באדיבות
|
מסעדת פסטורי
תרשיש 7, בין נפטון למלון קיסר, חוף צפוני, אילת
הצג טלפון
053-8094952
|