מתכונים טו באב: פילה בקר בתפוחי עץ וסילאן
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דק'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
בשר עסיסי בטעם מתקתק, מתאים מאוד לאווירת החג
מרכיבים
- 800 גר' פילה בקר חתוך לנתחים של 100 גר' כ''א
- 4 יח' תפוח גרוד סמית חתוך לרבעים
- 350 גר' דבש סילאן
- 300 גר' קוביות בטטה
- כף שמן
- 1/2 כוס יין לבן
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
צלו את הפילה במחבת עם שמן דקה כל צד והניחוהו בצד
בתוך מחבת על אש בינונית מניחים את תפוחי האדמה והבטטות שעברו חצי אפיה. מוסיפים דבש סילאן וחצי כוס יין לבן יבש ולטבל במלח ופלפל לחצי רתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את פילה הבקר. מבשלים הכל יחד עד מידת צליה מדיום.
הערות
המתכון באדיבות השף ברק אליה ממסעדת לופט
קישורים:לופט
המתכון באדיבות
|
מסעדת לופט
משה בקר 15, אזור התעשייה הישן ראשון לציון, ראשון לציון
הצג טלפון
03-9563216
|