Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> מתכון אנטי פסטי / אנטיפסטי

מתכון אנטי פסטי / אנטיפסטי

מתכון אנטי פסטי / אנטיפסטי

תיאור המתכון

שלל ירקות עשויים בגריל עם שמן זית.
מצויין כמנה ראשונה או כתוספת. מומלץ להגיש עם לחם וממרחים.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הבטטה והחצילים לפרוסות. את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים. את שאר הירקות (קישואים, פלפלים, גזרים) חותכים לרצועות דקות. מניחים את הכל בתבנית ומעל מפזרים את הבצל בטבעות. יוצקים מלמעלה הרבה שמן זית ומתבלים במלח, פלפל ורוזמרין. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 220 מעלות למשך 40 דקות.