כבד קצוץ
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעתיים
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
כבד קצוץ שבו כל הרכיבים גרוסים באופן גס יחד, ויוצרים את הכבד הקצוץ הטוב בעיר – שמוגש קר.
מרכיבים
- 500 גרם כבד עוף
- 50 גרם שומן אווז
- 2 בצלים גדולים
- 5 ביצים קשות
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
צולים את הכבד על אש גלויה במידת עשייה mw ונותנים לו להתקרר כשעה. את הבצל מטגנים בשומן אווז בקוביות קטנות עד להזהבה, טוחנים את הכבד והביצים במכונת בשר בעל ראש גס, מערבבים יחד עם הבצל ומוסיפים גם בצל חי, קצוץ דק. מטבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.