מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

כבד קצוץ

כבד קצוץ

תיאור המתכון

כבד קצוץ שבו כל הרכיבים גרוסים באופן גס יחד, ויוצרים את הכבד הקצוץ הטוב בעיר – שמוגש קר.

מרכיבים

אופן ההכנה

צולים את הכבד על אש גלויה במידת עשייה mw ונותנים לו להתקרר כשעה. את הבצל מטגנים בשומן אווז בקוביות קטנות עד להזהבה, טוחנים את הכבד והביצים במכונת בשר בעל ראש גס, מערבבים יחד עם הבצל ומוסיפים גם בצל חי, קצוץ דק. מטבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.