מרק ארטישוק ירושלמי
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק ארטישוק ירושלמי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 בצלים לבנים גדולים חתוכים דק
- חצי קילו ארטישוק ירושלמי מקולף פרוס
- כוס ציר עגל
- מחל, פלפל
- אגוז מוסקט
- בזיליקום
- שמן זית
אופן ההכנה
להקפיץ את הבצל עד שיזהיב
להוסיף אל הבצל את הארטישוק הירושלמי ולהקפיץ עד שיתרכך
להוסיף 3 כוסות מים וכן את הציר
לטבל, לבשל כשעה
לסנן את התכולה ולעבד בבלנדר
לשפוך את תכולת הבלנדר למרק, לבשל כחמש דקות
להגיש בקישוט בזיליקום ושמן זית
הערות
כשהארוחה חלבית ניתן להוסיף שמנת מתוקה
המתכון באדיבות מסעדת ''לה רלה ג'פה''
קישורים:לאתר מסעדת לה רלה ג'פה
המתכון באדיבות
|
מסעדת לה רלה ג'פה
בת עמי 7, מדרחוב תיאטרון נגה (גשר), יפו
הצג טלפון
050-7803725
|