מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קובה סולת

קובה סולת

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקובה סולת ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק :
1. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד.
להכנת המילוי :
2. מערבבים את כל החומרים יחד ויוצרים כדורים קטנים בגודל של פלאפל.
3. עוטפים את כדורי הבשר עם הבצק שיצרנו מהסולת בעטיפה דקה. מרטיבים את היד מדי פעם בעת עטיפת הבשר.
4. ניתן להקפיא את הקובות ובלבד שהן לא תגענה זו בזו (שלא תדבקנה), או לבחור כמה קובות שרוצים לבשל.
5. מכינים את הרוטב הרצוי ומבשלים את הקובות עם הרוטב בערך 30 דקות, יש לערבב את הרוטב הרבה פעמים ע''י ניעור הסיר כדי שהקובות לא ידבקו לסיר.
6. אפשר לקחת ציר עוף או מים עם אבקת מרק עוף רסק עגבניות תבלינים וירקות כגון קישוא, גזר, כרובית, תפו''א ומרתיחה. כשהכל רותח מוסיפה את הקובות. אחרי חצי שעה מורידים מהאש.


תגובות

  1. רוטב ronit (19/02/2005 16:55:00)
    היה נחמד אם הייתם נותנים רעיון לרטבים שהולכים טוב עם הקובה
  2. תגובה שר (06/10/2005 09:30:00)
    טעים מאוד
  3. תמיד שאני מכינה קובה הכדורים יוצאים קשים אור (28/08/2006 02:16:00)
    מה הסיבה שזה קורה?
  4. תגובה לאור לאור (23/02/2007 17:50:00)
    אמרו לי לתת לבצק זמן ורצוי כמה שיותר ליפני שעובדים איתו.
  5. רוטב לקובה סולת לאה (14/05/2007 09:18:00)
    איך מכינים קובה סולת אדומה, כלומר עם סלק?
  6. כדי שהבצק לא יצא קשה נתי אריאלי (14/06/2008 01:31:00)
    מוסיפים חצי כוס שמן לבצק