מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> טרין חצילים, פלפלים וזוקיני עם גבינת פטה ופסטו

טרין חצילים, פלפלים וזוקיני עם גבינת פטה ופסטו

טרין חצילים, פלפלים וזוקיני עם גבינת פטה ופסטו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרין חצילים, פלפלים וזוקיני עם גבינת פטה ופסטו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קולים את הפלפלים עד שמשחימים, מצננים, קולפים ומסירים את הגרעינים.

מטגנים את החצילים והקישואים – כל ירק בנפרד עד שיזהיבו, מניחים על נייר סופג, מחליפים את הנייר הסופג מס' פעמים.

מחממים מעט שמן זית / חמניות במחבת, מטגנים את הבצלים עד שיזהיבו, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ובפלפל עד שלא יישארו נוזלים במחבת.

מערבבים את עשבי התיבול ומכינים את הפסטו.

מסדרים חלק מפרוסות החצילים בצפיפות על תחתית התבנית והדפנות, כשהפרוסות חופפות וגולשות מעבר לשולי התבנית.

מסדרים את הירקות לסירוגין בשכבות, כשבין השכבות זורים עשבי תיבול, גבינה ופסטו. מתבלים במלח ובפלפל, מכסים בשולי החצילים שגלשו מעבר לתבנית.

מכסים את הטרין בניילון נצמד, מניחים את תבנית הטרין בתבנית גדולה יותר ומניחים מעל בקבוק משקה בנפח 1/2 1 ליטרים ושומרים במקרר למשך יממה.

הופכים את הטרין על מגש נאה, פורסים ומגישים עם לחם טרי.

הערות

המתכון באדיבות ''אן – אומנות במטבח'' – סדנאות בישול ואביזרי אפייה

המתכון באדיבות
מסעדת אן אמנות המטבח צמרות 2 , הרצליה הצג טלפון