מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טארטלט פירות וקרם פטיסייר

טארטלט פירות וקרם פטיסייר

טארטלט פירות וקרם פטיסייר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטארטלט פירות וקרם פטיסייר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את החלב עד סף רתיחה, טורפים קלות את החלמונים, הסוכר, הקורנפלור והקמח.
שופכים בהדרגה את החלב החם על תערובת החלמונים, ומחזירים את התערובת לסיר.
מערבבים ללא הפסקה עם מטרפה, על אש קטנה, עד שהקרם סמיך, מניחים להתקרר, כשהקרם קר ממלאים איתו את תחתיות הבצק.
מסדרים בצורה דקורטיבית פירות טריים מלמעלה ומורחים בזיגוג שקוף
(את הזיגוג השקוף אפשר להחליף במעט ריבת משמש מומסת).

הערות

המתכון באדיבות השף אסף בוזגלו, שף מסעדת ''בוסטון פיש אנד גריל''


קישורים:
בוסטון פיש אנד גריל
המתכון באדיבות
מסעדת בוסטון פיש אנד גריל טיילת מלון הרויאל ביץ', החוף הצפוני, אילת הצג טלפון