טארטלט פירות וקרם פטיסייר
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטארטלט פירות וקרם פטיסייר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 תחתיות מבצק פריך אפויות
- לקרם פטיסייר:
- 500 מילגרם חלב (????)
- 5 חלבונים
- 125 סוכר
- 30 גרם קורנפלור
- 30 גרם קמח
אופן ההכנה
מחממים את החלב עד סף רתיחה, טורפים קלות את החלמונים, הסוכר, הקורנפלור והקמח.
שופכים בהדרגה את החלב החם על תערובת החלמונים, ומחזירים את התערובת לסיר.
מערבבים ללא הפסקה עם מטרפה, על אש קטנה, עד שהקרם סמיך, מניחים להתקרר, כשהקרם קר ממלאים איתו את תחתיות הבצק.
מסדרים בצורה דקורטיבית פירות טריים מלמעלה ומורחים בזיגוג שקוף
(את הזיגוג השקוף אפשר להחליף במעט ריבת משמש מומסת).
הערות
המתכון באדיבות השף אסף בוזגלו, שף מסעדת ''בוסטון פיש אנד גריל''
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:בוסטון פיש אנד גריל
המתכון באדיבות
|
מסעדת בוסטון פיש אנד גריל
טיילת מלון הרויאל ביץ', החוף הצפוני, אילת
הצג טלפון
053-8094515
|