כופתאות לחם במילוי גבינה פיקנטית 
        
        
            - מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:   
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לשבועות
        מרכיבים
- חצי כיכר לחם לבן (מיום קודם) 
- 1 חבילה גבינה ''טוב טעם''
- 2 כפות גבינה קשה מגוררת
- מלח ופלפל שחור גרוס 
- שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה
+ מוציאים את התוכן הרך של הלחם ומרטיבים במים. סוחטים היטב ומחלקים ל-6 כדורים (כמו בצק). משטחים כל כדור לחם לעיגול. 
+ מערבבים גבינות ותבלינים. יוצרים מהתערובת שישה כדורים קטנים. מניחים במרכז כל עיגול לחם כדור גבינה ומהדקים סביבו את בצק הלחם.
+ מטגנים את הכופתאות בשמן עמוק, עד שהם מזהיבים קלות. מעבירים לנייר סופג
        הערות
גיוונים ומליות אחרות:
- כופתאות שניצל: לפני הטיגון מגלגלים את הכופתאות בציפוי של שניצל (קמח, ביצה טרופה ופירורי לחם). 
- מלית פסטו-יוגורט: מערבבים 1 כף פסטו עם 250 גרם גבינת יוגורט.
- מלית אמנטל: מגררים גבינת אמנטל עם עירית קצוצה. 
- מלית פטריות: מטגנים בצל קצוץ דק, מוסיפים סלסילת פטריות חתוכות לרבעים, מתבלים ומקפיצים. מצננים, מוסיפים 250 גרם גבינת יוגורט ומערבבים. 
המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef
        - מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר