Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> פילו במילוי גבינות וחצילים ברוטב תאנים

פילו במילוי גבינות וחצילים ברוטב תאנים

פילו במילוי גבינות וחצילים ברוטב תאנים

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה יחד עם 50 גר גבינת קשקבל מגוררת + 2-3 כפות עירית קצוצה+ מלח פלפל

2. מטגנים פרוסות חצילים עד להזהבה.

3. את התאנים מעבירים למעבד מזון או בלנדר + מים עד ליצירת ''מרק סמיך''. מעבירים לסיר להרתחה קלה + כפית רימונים

4. לוקחים 1 דף פילו מורחים בחמאה מומסת מקפים ל - 2 ליצירת ריבוע

5. ממלאים במילוי הגבינות(כף גדושה ) ומוסיפים מעליו פרוסת פרומעז(1/2 ס''מ) ופרוסת חציל

6. סוגרים את העלה (כמו בצל ירוק) עם חוט עבה . מכניסים לשמן עמוק בזהירות

7. לאחר הטיגון מסירים את החוט שמים על צלחת ומסביב את הרוטב


נראה טוב וגם מה זה

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef