פילו במילוי גבינות וחצילים ברוטב תאנים
        
        
            - מתאים ל:    מנות
 
            - זמן הכנה:   
 
            - רמת מיומנות: בינוני
 
        
        
        תיאור המתכון
מתכון לשבועות
        מרכיבים
        
        אופן ההכנה
1. מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה יחד עם 50 גר גבינת קשקבל מגוררת + 2-3 כפות עירית קצוצה+ מלח פלפל 
2. מטגנים פרוסות חצילים עד להזהבה.
3. את התאנים מעבירים למעבד מזון או בלנדר + מים עד ליצירת ''מרק סמיך''. מעבירים לסיר להרתחה קלה + כפית רימונים
4. לוקחים 1 דף פילו מורחים בחמאה מומסת מקפים ל - 2 ליצירת ריבוע
5. ממלאים במילוי הגבינות(כף גדושה ) ומוסיפים מעליו פרוסת פרומעז(1/2 ס''מ) ופרוסת חציל 
6. סוגרים את העלה (כמו בצל ירוק) עם חוט עבה . מכניסים לשמן עמוק בזהירות
7. לאחר הטיגון מסירים את החוט שמים על צלחת ומסביב את הרוטב
נראה טוב וגם מה זה 
        הערות
המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef