מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פשטידה בשלושה צבעים

פשטידה בשלושה צבעים

פשטידה בשלושה צבעים

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים את התנור לחום בינוני/גבוה

2. מבשלים את הגזרים עד שיתרככו ומועכים מחית (פירה) חלקה ושומרים בצד.

3. מבשלים את תפו,א עד שיתרככו ומועכים למחית חלקה ושומרים בצד

4. בקערה שמים את הגבינות, הקמח, החלב, הביצים, הפלפל הלבן והפלפלת וטורפים היטב לתערובת חלקה.

מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

5. מחלקים את התערובת לשלושה חלקים שווים ןשמים בשלושה קערות נפרדות.

בכל כעקרה שמים ירק אחר ומערבבים היטב.

6. משמנים את התבנית, יוצאים לתוכה את תערובת תפו'' ואופים כ- 8 דקות.

7. מוציאים מן התנור, יוצקים את תערובת הגזר ואופים עוד 8 דקות.

8. מוסיפים את התערובת של התרד ואופים כ- 45 דקות נוספות.

לאחר האפייה מכבים את התנור ומניחים את הפשטידה בתנור הכבוי למשך 5 דקות.

9. מוציאים מהתנור, מניחים להצטנן מעט, פורסים ומגישים.


אין לפרוס כל עוד הפשטידה חמה!!!

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef