פירות ממולאים גבינה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לשבועות
מרכיבים
- גבינת 'טוב טעם'
- 1 גבינה 9%
- ¼ כפית מלח
- 1/8 כפית פלפל לבן
- 1 קופסת שימורי משמש
- 1 קופסת שימורי אפרסקים
- 15 תותים (תות שדה בגודל בינוני)
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את הגבינות, השמיר, המלח והפלפל.
2. פותחים את קופסאות הפרי ומפרידים בין הנוזלים לפירות.
3. רוחצים את התותים עם העלים הירוקים שבקצה הפרי (הקוצים).
4. חותכים את האפרסקים לחצי או לשליש (תלוי בגודל האפרסק).
5. חותכים את המשמשים לחצי.
6. יוצרים גומות בתותים בעזרת כפית.
7. ממלאים את הפירות בתערובת הגבינה ויוצרים גבעה.
8. מכניסים לסלסילות נייר (מנז'טים), מסדרים על מגש ומגישים
הערות
המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר