פסטה לשבועות במילוי 3 סוגי גבינות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לשבועות
מרכיבים
- 100 גר' רוטב עגבניות
- 1 בצל קצוץ מטוגן
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפיות אורגנו קצוץ
- 200 גרם פטריות קצוצות (אפשרי מקופסא)
- מלח, פלפל לבן
- 1 כפית סוכר
- 2 ביצים טרופות
- 1 כוס מוצרלה מגורדת
- 1 כוס ריקוטה
- 1 כוס גבינת פרמזן או גד מגורדת
- 1 חבילת אטריות צדפים
אופן ההכנה
+ לערבב את רוטב העגבניות, הבצל, הפטרוזיליה , האורגנו, הפטריות, המלח, הפלפל והסוכר. להוסיף לתערובת את שאר המצרכים, מלבד הצדפים.
+ להוסיף הצדפים לתערובת ולאפות בתבנית פיירקס ב-180 מעלות, 30-35 דקות (תלוי בתנור), כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום. לקרר קמעא ולהגיש עם סלט.
+ לערבב את רוטב העגבניות, הבצל, הפטרוזיליה , האורגנו, הפטריות, המלח, הפלפל והסוכר. להוסיף לתערובת את שאר המצרכים, מלבד הצדפים.
+ להוסיף הצדפים לתערובת ולאפות בתבנית פיירקס ב-180 מעלות, 30-35 דקות (תלוי בתנור), כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום. לקרר קמעא ולהגיש עם סלט.
הערות
המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef
תגובות
-
פשטידת אטריות
רחל
(16/11/2005 14:41:00)
האם צריך לבשל את האטריות לפני האפיה?