מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > פסטה ואטריות צמחוניים> פסטה לשבועות במילוי 3 סוגי גבינות

פסטה לשבועות במילוי 3 סוגי גבינות

פסטה לשבועות במילוי 3 סוגי גבינות

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

+ לערבב את רוטב העגבניות, הבצל, הפטרוזיליה , האורגנו, הפטריות, המלח, הפלפל והסוכר. להוסיף לתערובת את שאר המצרכים, מלבד הצדפים.
+ להוסיף הצדפים לתערובת ולאפות בתבנית פיירקס ב-180 מעלות, 30-35 דקות (תלוי בתנור), כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום. לקרר קמעא ולהגיש עם סלט.

+ לערבב את רוטב העגבניות, הבצל, הפטרוזיליה , האורגנו, הפטריות, המלח, הפלפל והסוכר. להוסיף לתערובת את שאר המצרכים, מלבד הצדפים.
+ להוסיף הצדפים לתערובת ולאפות בתבנית פיירקס ב-180 מעלות, 30-35 דקות (תלוי בתנור), כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום. לקרר קמעא ולהגיש עם סלט.

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef

תגובות

  1. פשטידת אטריות רחל (16/11/2005 14:41:00)
    האם צריך לבשל את האטריות לפני האפיה?