מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף בשום ופטריות

עוף בשום ופטריות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף בשום ופטריות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה


1. מערבבים את הקמח, המלח והפלפל היטב ומקמחים את העוף מכל צדדיו. ( מנערים את שאריות הקמח )
2. מחממים שמן בסיר בחום בינוני, ומטגנים את חתיכות העוף עד להשחמה בצד אחד.
3. מוסיפים את השום והפטריות, הופכים את העוף וממשיכים לבשל עד שהפטריות מבושלות והעוף השחים בצדו השני.
4. מוסיפים לסיר את הטימין, מעט שמן, חומץ בלסמי, מרק העוף ועלי הדפנה.
5. מכסים את הסיר וממשיכים להרתיח על אש קטנה ל – 20-30 דקות נוספות.