מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> קדאיף עם קרם גבינה מוקצפת ושבבי שקדים

קדאיף עם קרם גבינה מוקצפת ושבבי שקדים

קדאיף עם קרם גבינה מוקצפת ושבבי שקדים

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכינים את הקרם: מערבבים יחד את כל החומרים בקערה.
2. מכינים ''קיני'' קדאיף סביב כלים אישיים, אפשר חד פעמיים, ומטפטפים עליהם חמאה מומסת. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כמה דקות, עד שהאטריות מזהיבות מעט. מסירים בזהירות את ה''קינים'' מהתבניות.
3. מכינים את הזרשג: שמים 60 גר' חמאה במחבת וכשהיא חמה, מטגנים בה את הזרשג, עד שהוא נפוח ואדום. מוסיפים את השקדים לטיגון קצר. מוסיפים את המים, סוכר וזעפרן ומבשלים עד שרק מתחיל להסמיך .
4. הרכבת המנה: שמים על 6 צלחות 6 ''קיני'' קדאיף. שמים במרכז כל אחד כף גדושה קרם גבינה ומעל יוצקים בנדיבות מתערובת השקדים-זרשג

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef

תגובות

  1. איך מכינים את קרם המסקרפונה? niki (14/08/2006 21:20:00)
    לא ציינתם איך להכין את קרם המסקרפונה?
    מקציפים? לבד ?
    עם סוכר?
    תודה