מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> פשטידת שלושת הגבינות

פשטידת שלושת הגבינות

פשטידת שלושת הגבינות

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

1. טורפים בקערה את הביצים והשמנת. מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט מגורר.

2. מחלקים את הבלילה באופן שווה לשלוש קעריות. מערבבים לכל קערה את אחת משלוש הגבינות, ומשהים בצד.

3. מחממים תנור ל 220 מעלות צלזיוס. מרדדים את הבצק לעלה שירפד תבנית קיש בגודל של 23-20 ס''מ. מהדקים את הבצק לשולי התבנית ומורידים בצק מיותר. מחוררים את הבצק במזלג כדי למנוע ממנו לתפוח בזמן האפייה.

4. יוצקים בזהירות לתבנית את שלושת סוגי תערובת הגבינה בשלושה אזורים שונים. אופים 40-30 דקות עד שהפשטידה זהובה. מגישים מיד

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef