אפרסקים אפויים במילוי גבינה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לשבועות
מרכיבים
- 10 חצאי אפרסקים (טריים או משומרים)
- 1 גביע גבינה לבנה 3%
- 1 1/2 כפות סירופ מייפל
- חלבון ביצה
- 1 כף סוכר
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- מעט חמאה
אופן ההכנה
1. מערבבים את הגבינה עם הסירופ מייפל.
2. מקציפים במיקסר יד את החלבון ביצה והסוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת הגבינה.
3. מסדרים את חצאי האפרסקים על תבנית משומנת במעט חמאה.
4. מזלפים את תערובת הגבינה במרכז חצאי האפרסקים
5. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך 5 דקות.
6. מומלץ להגיש את האפרסקים חמים
הערות
המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר