מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף בדבש

עוף בדבש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף בדבש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים היטב , ומשרים את חתיכות העוף בתערובת למשך הלילה
2. מכניסים לתנור בחום גבוה - 200 מעלות עד שהעוף משחים.
3. הופכים את העוף ומנמיכים את החום ל- 120 מעלות.
4. אופים בתנור כ – 3 שעות, והופכים מדי פעם את העוף.

תגובות

  1. מה זה רבע בקבוק? כמה מכיל הבקבוק? ... קשת (16/11/2003 20:17:00)
  2. חסר לי בסעיף 3 יואל (18/11/2003 22:52:00)
    מנמיכים את החום בתנור ל 120 מעלות. וכמה זמן משאירים את העוף בתנור?
    או אולי הכוונה בסעיף 4 שמבשלים 3 שעות בתנור בחום של 120 מעלות. זה מבלבל , אני רגיל שבישול זה על הגז, ובתנור זו אפיה.
    אודה על ההבהרה.
  3. תשובה לקשת : מנהל (19/11/2003 10:31:00)
    מדובר בכמות של כ - 75 מ'ל בקרוב , אולם כמו בכל מתכון, ניתן ל''שחק'' לפי הטעם.
  4. תשובה ליואל מנהל (19/11/2003 10:34:00)
    הכוונה אכן טמונה בסעיף 4 , אופים בתנור כ - 3 שעות.
    תודה על התיקון...
  5. עוף בדבש דבורה (08/03/2004 21:57:00)
    1. האם יש לכסות את התבנית בנייר אלומיניום
    בחלק מהזמן לפחות ?

    2. האם לא יותר מידי זמן בתנור ל- 8 שוקיים ?
    (אצלי בכל אופן עוף בתנור לא יותר משעה וחצי ובכמות כפולה פלוס) .

    3.העוף לא מתייבש במשך 3 שעות בתנור בטמפ' כה נמוכה ?
  6. בקשר לעוף בדבש חגית (25/05/2005 23:03:00)
    תמיד אני מסנה ויוצא לי מוזר, מקווה שיצא לי עכשיו אחלה...
  7. יצא לי ממש טעים גלית (20/08/2005 05:10:00)
    לא היה לי זמן להשרות למשך לילה, וגם לא השתמשתי בשקית קוקי... כיסיתי בנייר אלומיניום לאורך כל האפיה - יצא ממשט טעים ופריך. כמובן חשוב מידי 20 דק' להרטיב את העוף עם הרוטב שמצוי בתבנית בעזרת כף כדי למנוע התייבשות.
    מקוה שזה יעזור למישהו. בהצלחה
  8. ניסיתי היום ויצא מעולה אורטל (10/09/2005 00:00:00)
    לא השריתי ללילה. ישר הכנסתי לתנור ולמעלה תפוא''ד עליהם פיזרתי פפריקה מתוקה ואת שארית הרוטב שנשאר. בהתחלה בחום של 200 ללא מכסה חיכיתי עד שישחים. מידי פעם הוצאתי להפוך. ואחרי שהשחים הורדתי את החום ל-120, וכיסיתי עד שיתרכך. מעולה
  9. עוף בדבש קריספין רפי (03/11/2005 12:27:00)
    מישפחתי אוהבת כל יום שישי בצהרים עוף פריך בתנור
    לכן אני לוקח קערה שמתאימה לגודל של העוף מפזר מלח עבה על הקערה מניח את העוף איך שהוא על גבי הקערה ,אחרי שהתנור חומם ל220 מעלות העוף ישאר בתבנית במשך 40 דקות שיהיה לכם בתאבון
  10. עוף ברוטב קולה קריספין רפי (03/11/2005 12:29:00)
    מישהו שמע על עוף ברוטב קולה?
  11. עוף בקוקה קולה מערכת 2eat (07/11/2005 00:54:00)
    המתכון יעלה בקרוב בספר המתכונים-
    בינתיים מצ''ב קישור לכתבה בעניין המכילה את המתכון:
    www.2eat.co.il/ShowArticle.asp?artID=332