מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פשטידת תרד

פשטידת תרד

תיאור המתכון

מתכון לשבועות

מרכיבים

אופן ההכנה

מקצצים בצל ומתגנים עם שמן זית, מוסיפים עלי תרד קצוצים.

ממליחים, מפלפלים.

כשהתערובת מצתמצמת - מסירים מהאש, מסננים מנוזלים, ושמים בצד.

לוקחים תבנית עגולה של עוגה מס' 24

פורסים את בצק העלים , חותכים שני עיגולים בגודל של תחתית התבנית.

תחתית אחת שמים בתוך התבנית, על התחתית שופכים את תערובת התרד ומיישרים, יוצרים 4 גומות בתרד ושופכים

בכל גומה ביצה.

מפזרים גבינה צהובה מגוררת, ומכסים בתחתית הבצק

השנייה. עם מזלג דוקרים את הבצק, ומורחים ביצה.

אופים בתנור בחום בינוני כ-שעה.

אחרי 40 דקות, מכבים את החום העליון, ומשאירים חום תחתון.

אפשר לאכול גם חם, וזה מאד טעים קר.

הערות

המתכון השתתף בתחרות מתכוני שבועות של 2eat ו-4chef