מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מפרום

מפרום

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למפרום ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולפים את תפוחי האדמה, פורסים 3 תפו''א לפרוסות עבות וחורצים את הפרוסות. משרים כ – 10 דקות במי מלח ושוטפים.
2. קוצצים 2 בצלים ואת הפטרוזיליה בבלנדר ומערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים את פרורי הלחם, 3 ביצים ו – 2 כפות מים ומערבבים.
3. ממלאים את פרוסות תפו''א בתערובת הבשר, מקמחים ומהדקים.
4. טובלים את תפו''א בבלילה של 3 ביצים טרופות, כפית רסק עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים.
5. קוצצים את הבצל, תפו''א והגזר, ומטגנים בסיר נפרד עם 2 כפיות של רסק עגבניות, הסוכר וקורט פפריקה חריפה.
6. מעבירים את המפרומים המטוגנים לסיר, יוצקים מעל 2 כוסות מים ומאדים עד להתרככות.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת גואטה

תגובות

  1. סה''כ דומה לשל אמא שלי אבל....2 לילך (19/05/2004 00:23:00)
    חסרים 3 מרכיבים עקריים
    במלית חסר תבלון : מלח פלפל שחור ותבלין לקציצות
    ברוטב חסר בהרט וקינמון
    צריך יותר מים רצוי לשים ברוטב לפני המפרומים 2 כוסות מים ולהוציא חצי מהכמות אחרי שהרוטב רתח לסדר את המפרומים בסיר ועל כל אחד לשים כף מהרוטב שהוצאנו להוסיף עוד מים כדי שיתבשל טוב
    אימצתי את הרעיון של הגזר כי אצלי לא שמים
  2. מצריך שיפור קל..... מיכל (31/01/2005 19:12:00)
    מצריך שיפור קל למרות שבקריאה ראשונה נשמע די דומה
    אך בכל זאת איתכם הסליחה ...של אמא שלי הרבה יותר ט ע י ם!
  3. למה חסרים תבלינים ? שושנה (27/04/2005 19:14:00)
    כדי שהמפרום יהיה טעים , צריך לשים בהם חררת , ואם לא אז לפחות קינמון ואגוז מוסקט .
    חוץ מזה לרוטב שמים כף רסק ולא כפית .
  4. נו באמת ... מיקי (09/10/2005 13:25:00)
    נו באמת

    עם כל הכבוד , חסרים תבלינים למכביר....

    או שנותנים מתכון מלא , או שלא בכלל...