מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נתחי פרגית עם תפוחי עץ ביין אדום, רימוני,ם סילאן ואגוזי מלך

נתחי פרגית עם תפוחי עץ ביין אדום, רימוני,ם סילאן ואגוזי מלך

נתחי פרגית עם תפוחי עץ ביין אדום, רימוני,ם סילאן ואגוזי מלך

תיאור המתכון

באדיבות שף איציק מזרחי ברק
שף ראשי קוזין פול אסנהאיים

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הפרגיות, משחימים משני הצדדים ומוציאים לתוך קערה. לתוך אותו סיר מוסיפים את תפוחי העץ, משחימים קלות, בוזקים את היין, הסילאן והקינמון ומצמצמים לכדי חצי. מתבלים לפי הצורך במלח ופלפל, מוסיפים את נוזל העוף ושוב מצמצמים לכחצי. מכניסים את הפרגיות לסיר יחד עם אגוזי המלך, בוזקים מעל את רכז הרימונים, מבשלים על אש נמוכה כחמש דקות.
מגישים לתוך קערה ומפזרים מלמעלה את גרעיני הרימון