מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלטא משוויא

סלטא משוויא

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מפזרים את כל הפלפלים בתנור על חום גבוה מאוד וקולים אותם מכל הכיוונים.

כאשר הם מוכנים מוציאים אותם ישר לשקית ניילון וסוגרים לכמה דקות - כך יהיה קל לקלף אותם .

לאחר הקילוף מוציאים להם את הגיבעול וקוצצים אותם

לחתיכות קטנות. קולפים את העגבניות וקוצצים אותם לתוך הסלט, מוסיפים את השום הקצוץ,הכוסברה ושאר התבלינים

מערבבים והסלט מוכן.

הערות

גיוון: סלט זה טעים מאוד כרוטב לקוסקוס


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"