מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > טאנזיה

טאנזיה

טאנזיה

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי. רוטב מרוקאי \ תוספת לקוסקוס או אורז.
מתכון פשוט להכנה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בשמן את הבצלים הקצוצים.

לאחר שהשחימו מוסיפים את החומרים

לפי הסדר הכתוב כאשר בכל שלב

מערבבים תוך כדי טיגון כ- 2 דקות בכל

הוספה חדשה.

לאחר שכל החומרים יחד מוסיפים את התבלינים ומערבבים עוד כמה

דקות עד שהעיסה הומוגנית

ומוסיפים בזהירות את המים

( לא להיבהל זה קופץ)

ולאחר עוד 2 דקות עם המים מכבים את הגז

ומגישים חם על אורז לבן או על קוסקוס לבן.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר