אפונה עם ביצים

אפונה עם ביצים

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד להשחמה (בשמן כמובן) לאחר מכן מוסיפים את האפונה השטופה ומטגנים קלות. מוסיפים את התבלינים ומוסיפים חצי כוס מים (לא הרבה). לאחר הרתיחה מבשלים את האפונה עד שהיא מוכנה לאכילה. מפזרים את הכוסברה והשום הקצוץ מערבבים ושוברים את הביצים אחת ליד השניה. סוגרים את הסיר לחמש-עשר דקות עד שהביצים מוכנות (על פי טעם- רכות או קשות) ואוכלים...בתיאבון!!


קישורים:
המתכון באדיבות אתר