מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שקדים מסוכרים

שקדים מסוכרים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשקדים מסוכרים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

סוכר ומים לחמם עד שנמס. לבחוש מדי פעם.
ברגע שהתערובת הגיעה לנקודת רתיחה.
להפסיק לבחוש.
לתת לרתוח עוד כ- 3 דקות.
להוסיף שקדים (או בוטנים)
לבחוש חזק עד שהסוכר יהפוך שחום קלות.
יתגבש קלות ויצפה את השקדים . או הבוטנים

להעביר מיד למסננת.
לקרר תוך הפרדת השקדים שלא יידבקו אחד לשני.

או להשאיר לצינון כדי שיווצרו חתיכות שלמות.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר

תגובות

  1. אגוזי פקאן מסוכרים ... tovi (09/03/2006 11:48:00)
    האם באותו מתכון, אפשר גם להשתמש באגוזי פקאן, וזה מה שבעצם נקרא ''אגוזי פקאן מסוכרים''?