מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרנג עם אגוזים

מרנג עם אגוזים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרנג עם אגוזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ח ש ו ב מ א ו ד !!!
כדי לקבל קצף מרנג טוב חשוב שהביצים

תיהיינה טריות ובטמפרטורת החדר.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר על אש קטנה

בתוך בן-מארי עד לקבלת עיסה יציבה.
אפשר להקציף במיקסר כאשר הוספת הסוכר

מתבצעת בפעמיים עד לקבלת עיסה מספיק

יציבה ומבריקה.

בתנועות קיפול להכניס אט אט את קמח המצה,

האגוזים הטחונים וקליפת הלימון עד לקבלת עיסה הומוגנית.

מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה שומני

ומחממים את התנור על 150 מעלות- אפשר טורבו.
מכניסים את העיסה לשקית זילוף וכיד הדמיון מכינים

עוגיות מרנג ולהלן כמה רעיונות:
1. אפשר לצבוע חלק מהעיסה בצבע ירקרק

או ורדרד ולעשות נשיקות קטנות - אחד לבן

ואחד צבעוני ולחבר אותם גב אל גב. חשוב

שיהיו קטנות ואסטתיות.
2. לזלוף צורת אצבעות מרנג
3. נשיקות.

העוגיות מוכנות כאשר מקבלות מרקם יבש.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר