ריבות למיניהן

ריבות למיניהן

תיאור המתכון

כל הריבות דומות במרכיביהן

השוני הוא בפרי ובטעם כמובן.

איחסון הריבות הוא בכלי סגור,

עד כחודשיים

מרכיבים

אופן ההכנה

תפוזים- גוררים את הקליפה במגררת דקה

מרתיחים את התפוזים המגוררים- מסננים

חותכים את התפוזים לארבע- אך שהתפוז ישאר

ממחובר. מעבירים את התפוזים והסוכר לסיר,

מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה

למשך שעתיים. בסוף הבישול מוסיפים את

הלימון ומערבבים בעדינות.

חצילים- בוחרים חצילים קטנים מאוד.

שוטפים אותם, נועצים בחצילים במקומות שונים

מזלג- כדי ליצור חורים. מבשלים כמה דקות ומסננים.

מבשלים את החצילים עם הלימון והסוכר- ניתן

להוסיף כפית קינמון וכפית ציפורן לטעם.

צימוקים- משרים את הצימוקים בסוכר ומעט יין,

למשך הלילה. מעבירים את כל התערובת לסיר ומבשלים

על להבה נמוכה כשעתיים- ללא מכסה.

בסוף מוסיפים מיץ לימון.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר