מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ריבות למיניהן

ריבות למיניהן

תיאור המתכון

כל הריבות דומות במרכיביהן

השוני הוא בפרי ובטעם כמובן.

איחסון הריבות הוא בכלי סגור,

עד כחודשיים

מרכיבים

אופן ההכנה

תפוזים- גוררים את הקליפה במגררת דקה

מרתיחים את התפוזים המגוררים- מסננים

חותכים את התפוזים לארבע- אך שהתפוז ישאר

ממחובר. מעבירים את התפוזים והסוכר לסיר,

מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה

למשך שעתיים. בסוף הבישול מוסיפים את

הלימון ומערבבים בעדינות.

חצילים- בוחרים חצילים קטנים מאוד.

שוטפים אותם, נועצים בחצילים במקומות שונים

מזלג- כדי ליצור חורים. מבשלים כמה דקות ומסננים.

מבשלים את החצילים עם הלימון והסוכר- ניתן

להוסיף כפית קינמון וכפית ציפורן לטעם.

צימוקים- משרים את הצימוקים בסוכר ומעט יין,

למשך הלילה. מעבירים את כל התערובת לסיר ומבשלים

על להבה נמוכה כשעתיים- ללא מכסה.

בסוף מוסיפים מיץ לימון.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר