מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסיגרים מתוקים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

בצק-
לערבב שמן ויין יחד, להוסיף קמח,

לערבב היטב . ולתת לבצק לנוח כחצי שעה.
לחלק בצק ל4 כדורים שווים.
לרדד כל כדור לעלה דק מאד.
לקרוץ עיגולים בעזרת כוס, במרכז

כל עיגול להניח מהמלית.
לגלגל כמו סיגר כשהקצוות

קופלו פנימה כמו עלי גפן. או אגרול.
לטגן בשמן חם עד הזהבה.
לטבול בסירופ חם ולהניח על רשת

להגרת הסירופ.
מלית שקדים:
לטחון שקדים עם קליפת לימון,

להוסיף סוכר וחלבון ביצה, לערבב וללוש לבצק.
סירופ:
250 גר' סוכר
חצי כוס מים
מיץ מחצי לימון
מספר חוטי זעפרן מפוררים.
לבשל על אז נמוכה עד שהנוזל יעלה בועות ויסמיך


קישורים:
המתכון באדיבות אתר