מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף ותפוח אדמה ירושלמי

עוף ותפוח אדמה ירושלמי

עוף ותפוח אדמה ירושלמי

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד להשחמה ומטגנים קלות את חתיכות העוף
מסדרים את חתיכות העוף כך שיכסו את תחתית הסיר ומעל את הקסביא כאשר היא חתוכה לאורך. פורסים את השום ומפזרים, שמים את התבלינים ,מוסיפים 1/2 כוס מים או עד גובה העוף, מכסים ומרתיחים. לאחר ההרתחה מורידים את האש לנמוך - ללא הרמת המכסה-וממשיכים לבשל כ-- 40 דקות, פותחים את הסיר


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"