מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בשר למיגה

בשר למיגה

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל אות הבשר, למשך שעה בסיר מלא מים+עלי

דפנה

לאחר מכן לטחון אותו..על זה לשים קורט מלח

חצי כוס חומץ,כרכום רבע כפית,ורבע כפית פלפל

לבן. לאדות את הבשר בסיר ולערבב כל הזמן למשך

חצי שעה על אש קטנה

מצוין עם פשטידת מחמר...בתנור

וגם לפסטלים


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"