מתכון- פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
פטוצ'יני- (פסטה מאורכת אך שטוחה) עם כרובית ופלפלים.
מרכיבים
- 300 גרם פטוצ'יני (פסטה מאורכת אך שטוחה)
- חצי כרובית
- 2 פלפלים אדומים
- רבע כוס שמן זית
- 2 כפות שום כתוש
- חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
- כף מיץ לימון
- 30 גרם צנוברים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בינתיים מחלקים את הכרובים לפרחים קטנים ואת הפלפלים פורסים לרצועות דקות.
3. מטגנים את הכרובית ואת הפלפלים בשמן עד להשחמתם.
4. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את הבזיליקום ואת השום, מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל.
5. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, מוסיפים את הצנוברים מערבבים.
6. משפרים תיבול בהתאם לצורך, ומגישים חם.
הערות
המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il