מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתכון- תבשיל פתיתים

מתכון- תבשיל פתיתים

תיאור המתכון

תבשיל פתיתים עם קוביות בטטה וטופו

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את גוש הטופו לקוביות קטנות ומשרים את הקוביות ברוטב הסויה.

2. חותכים את הבטטה לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עמוקה במשך כחמש דקות.

3. מוסיפים למחבת את הפתיתים ומערבבים. לאחר שתי דקות מוסיפים למחבת כוס וחצי מים, ומכסים את המחבת.

4. בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת נפרדת. מסננים את קוביות הטופו ומוסיפים לבצל המיטגן. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל והטופו מזהיבים.

5. מוסיפים את הבצל ואת הטופו המטוגנים למחבת הפתיתים ומערבבים.

6. קוצצים את עלי הבזיליקום, מוסיפים למחבת, מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ומערבבים.

7. מורידים מהאש לאחר שכל המים נספגו והפתיתים התרככו (בין עשר דקות לרבע שעת בישול). מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il