מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתכון- ספגטי בולונז

מתכון- ספגטי בולונז

תיאור המתכון

ספגטי בולונז מרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את שבבי הסויה בשתי כוסות מים רותחים.

2. מוסיפים לשבבים את אבקת המרק, את רסק העגבניות ואת הסוכר, ומערבבים.

3. מגררים את הגזר בפומפייה, וקוצצים את העגבניות ואת הבצל.

4. מטגנים במחבת עמוקה את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ואת הגזר ומערבבים.

5. מוסיפים למחבת את תערובת השבבים ומערבבים.

6. מוסיפים את העגבניות ואת עשבי התיבול ומערבבים. מוסיפים מעט מים במידת הצורך, עד לקבלת רוטב סמיך.

7. מגישים על צלחת ספגטי חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il