מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> מתכון- עגבניות אפויות

מתכון- עגבניות אפויות

מתכון- עגבניות אפויות

תיאור המתכון

עגבניות אפויות ממולאות טופו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מורידים את ראש העגבנייה ומרוקנים את תוכה. את הראש יש לשמור לכיסוי ובתוכן ניתן להשתמש למתכון אחר, כגון רוטב עגבניות.

2. טוחנים במעבד מזון את שאר החומרים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

3. ממלאים את העגבניות בתערובת הטופו. היות שהעגבניות נוטות להתכווץ באפייה, אין למלא עד הסוף. בשארית המילוי ניתן להשתמש כממרח טופו.

4. מכסים כל עגבנייה בראש העגבנייה למניעת התייבשות המילוי.

5. אופים בתנור בחום בינוני כ-40 דקות ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il