מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> מתכון- ראש סלרי בתחמיץ

מתכון- ראש סלרי בתחמיץ

מתכון- ראש סלרי בתחמיץ

תיאור המתכון

פרוסות ראש סלרי בתחמיץ.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקלפים את הסלרי ואת הגזר, פורסים לפרוסות ומעבירים לסיר.

2. מערבבים את השמן עם המים והתבלינים ויוצקים על הירקות.

3. מביאים את הנוזלים לרתיחה ומקטינים את האש. מבשלים על אש קטנה כעשרים דקות, עד שהירקות מתרככים.

4. מוסיפים את מיץ הלימון ומחממים עוד דקה.

5. מסדרים על כל צלחת פרוסת סלרי ועליה פרוסת גזר ויוצקים מן הרוטב.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il