מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> אספרגוס מבושל בפירות יבשים

אספרגוס מבושל בפירות יבשים

אספרגוס מבושל בפירות יבשים

תיאור המתכון

אספרגוס בשזיפים ושקדים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את השקדים בקערת מים רותחים, ולאחר מספר דקות מסננים ומקלפים את השקדים.

2. שוטפים את השזיפים ומחרצנים אותם; מסננים את האספרגוס ומניחים בצלחת הגשה.

3. ממיסים על אש קטנה את המרגרינה ומוסיפים את הסוכר. מוסיפים את השזיפים, את השום, את השקדים, את מיץ לימון וכן 2-3 כפות מים.

4. מבשלים כעשר דקות, תוך כדי בחישה. מוסיפים את שמן הזית ובוחשים.

5. מסירים מהאש ויוצקים על האספרגוס; מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il