מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> חצילים ברוטב עגבניות

חצילים ברוטב עגבניות

חצילים ברוטב עגבניות

תיאור המתכון

פרוסות חצילים ברוטב עגבניות.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה.

2. בינתיים מכינים את הרוטב: שופכים את הרוטב לקערה ומוסיפים מים בכמות של קופסת הרסק. מוסיפים גם את הסוכר, את המלח ואת הפלפל השחור ומערבבים.

3. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.

4. לאחר שפרוסות החציל השחימו משני הצדדים, יוצקים את הרוטב על החצילים, מערבבים, מכסים ומבשלים למשך שתי דקות.

5. מגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il