מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> מתכון- גולש ירקות

מתכון- גולש ירקות

מתכון- גולש ירקות

תיאור המתכון

גולש ירקות ממרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הקישואים והחציל לקוביות קטנות ואת הכרוב והפלפל לרצועות.

2. מטגנים את הבצלים בשמן בסיר טפלון גדול, ולאחר שהשחימו מוסיפים את הקישואים והחציל.

3. מאדים מעט ומוסיפים את הכרוב והפלפלים. ממשיכים לבשל על אש קטנה.

4. בכלי נפרד מערבבים את רסק העגבניות עם המים, המרק והתבלינים.

5. לאחר שהירקות השחימו מעט מוסיפים את הרוטב, ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.

6. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il