עוגת קישואים

עוגת קישואים

תיאור המתכון

העוגה המפתיעה הזו טעימה לא פחות משהיא בריאה. תראו מה שקישוא יכול לעשות.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. בקערה טורפים את הביצים עד לגוון בהיר.
3. מוסיפים סוכר, חמאה, קישואים ווניל. בוחשים היטב.
4. בקערה אחרת מערבבים את החומרים היבשים.
5. מוסיפים את היבשים לתערובת הרטובים ובוחשים פנימה גם את האגוזים.
6. יוצקים לתבנית גדולה של ''אינגליש קייק'' באורך 40 ס''מ או לסיר פלא ואופים כ- 45 דקות.

תגובות

  1. אבקת אפיה? רוית (30/01/2009 03:46:00)
    האם אין צורך באבקת אפיה ? כיצד העוגה תופחת?