כרוב אדום ביין
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
כרוב דום ביין.
מרכיבים
- חצי ראש כרוב אדום
- 1 בצל
- 4 כפות מרגרינה
- רבע כוס חומץ
- כוס וחצי ין אדום
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל
- 1 כף ריבה
אופן ההכנה
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. קוצצים את הבצל.
2. מטגנים את הבצל במרגרינה בסיר עד להתרככות הבצל, מוסיפים את רצועות הכרוב, ומטגנים בסיר מכוסה כעשר דקות, עד להתרככות חלקית של הכרוב.
3. מוספים את החומץ, היין, המלח הפלפל והריבה ומערבבים.
4. מבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי על אש קטנה, עד להתרככות הכרוב.
5. משפרים תיבול, מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
הערות
המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il