מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

כרוב אדום ביין

כרוב אדום ביין

תיאור המתכון

כרוב דום ביין.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. קוצצים את הבצל.

2. מטגנים את הבצל במרגרינה בסיר עד להתרככות הבצל, מוסיפים את רצועות הכרוב, ומטגנים בסיר מכוסה כעשר דקות, עד להתרככות חלקית של הכרוב.

3. מוספים את החומץ, היין, המלח הפלפל והריבה ומערבבים.

4. מבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי על אש קטנה, עד להתרככות הכרוב.

5. משפרים תיבול, מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il