מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרחי כרובית

פרחי כרובית

תיאור המתכון

פרחי כרובית בבלילת חומוס

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.

2. מערבים את יתר החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.

3. טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.

4. מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il