פרחי כרובית
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פרחי כרובית בבלילת חומוס
מרכיבים
- ½ כרובית
- ½ כוס קמח חומוס
- כפית אבקת שום
- תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון ועשבי תיבול
- ½ כוס מים
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
2. מערבים את יתר החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
3. טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
4. מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
הערות
המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il