תבשיל גייווץ'

תבשיל גייווץ'

תיאור המתכון

גיווץ'- תבשיל ירקות בלקני

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את תפוחי-האדמה, החצילים והקישואים לקוביות, ופורסים את הגזר לפרוסות.

2. קוצצים את הבצל ופורסים את השום לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עמוקה או בסיר עד להזהבה.

3. מוסיפים את שאר הירקות וכוס מים רותחים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.

4. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים עוד כ-15 דקות.

5. מעבירים לתבנית, וקולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.

6. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il