שקשוקה טופו

שקשוקה טופו

תיאור המתכון

שקשוקה טופו

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הטופו לקוביות קטנות ואז מפוררים בעזרת מזלג עד לקבלת מחית. ניתן לפורר גם באמצעות העברת הקוביות לשקית ניילון ומעיכת קוביות הטופו באמצעות הידיים, או באמצעות מעבד מזון.

2. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.

3. מוסיפים למחבת את מחית הטופו ומערבבים.

4. מתבלים בפפריקה מתוקה, במלח ובפלפל ומערבבים.

5. מרסקים את העגבניות בפומפייה או במעבד מזון, ומוסיפים את הרסק למחבת ומערבבים.

6. מסירים מהאש ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il