Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> תפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמים

תיאור המתכון

תפוחי אדמה מוקרמים בחלב קוקוס ותרד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. עוטפים את תפוחי-האדמה בנייר כסף, ואופים בתנור כשעה וחצי בחום בינוני.

2. קוצצים את הבצל ואת השום ומטגנים עד להזהבה.

3. מוסיפים את התרד, ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.

4. מוסיפים את חלב הקוקוס, מתבלים במלח ופלפל.

5. מטגנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה במשך שלוש דקות ומורידים מהאש.

6. חוצים כל תפוח אדמה לשניים ויוצקים מהרוטב סמיך על כל מחצית.

7. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il