Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון ל-רול שוקולד (רולדת שוקולד)

מתכון ל-רול שוקולד (רולדת שוקולד)

מתכון ל-רול שוקולד (רולדת שוקולד)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון ל-רול שוקולד (רולדת שוקולד) ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להקציף 4 חלבונים עם הסוכר, בנפרד לערבב 4 חלמונים וכף ברנדי ואח''כ להוסיף לקצף,
כמו כן לערבב בנפרד את הקמח ואבקת הקקאו וגם אותם להוסיף לתערובת.
לשים נייר פרגמנט על התבנית ולשמן אותו , על נייר פרגמנט לצקת את הבצק ולשטח אותו לשיכבה דקה כ-1 ס''מ.
לאפות בחום גבוה כ- 10 דקות.
את העוגה להפוך על מגבת, להוריד את נייר הפרגמנט ולגלגל את העוגה החמה על המגבת עד שתתקרר, ואז לפתוח ולשים בה את המלית ושוב לגלגל.

מילוי :

לשים את כל החומרים יחד ולערבב במערבל עד שנוצר קצף אוורירי, למלא את הרולדה.

ציפוי:

בסיר קטן על אש קטנה ממסים 1/2 שמנת מתוקה+ 100 גרם שוקולד נמס, מורידים מהאש ושופכים על הרולדה.

הערות

רול שוקולד (רולדת שוקולד)- מאכל מתאים לאירוח או כקינוח.

תגובות

  1. אין מידות של כמויות והמתכון כתוב בצורה חובבנית רועי (31/12/2010 17:53:00)
    אני ישמח עם תסיפו כמויות של מוצרים והעם יש להפעיל את התנור מראש ועל כמה מעלות וכו'
    תודה רועי