Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> תבשיל תירס ושעועית

תבשיל תירס ושעועית

תבשיל תירס ושעועית

תיאור המתכון

תבשיל תירס ושעועית בסגנון מקסיקני.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את השעועית בסיר לחץ במשך שעה.

2. חותכים את הדלעת לקוביות קטנות ומבשלים במים במשך 20 דקות.

3. מוסיפים לסיר את גרעיני התירס, מבשלים יחד כעשר דקות נוספות ומסננים.

4. קוצצים את הבצל, ומטגנים במחבת עמוקה עד להזהבה.

5. מוסיפים לבצל את הדלעת, את התירס ואת השעועית, מערבבים ומתבלים בפפריקה, בכמון ובמלח לפי הטעם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il