Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> אורז עם גרגרי חומוס וזיתים

אורז עם גרגרי חומוס וזיתים

אורז עם גרגרי חומוס וזיתים

תיאור המתכון

אורז עם גרגרי חומוס וזיתים- ממרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן במחבת עמוקה עד להזהבה.

2. מוסיפים את האורז ומערבבים.

3. מוסיפים שתי כוסות מים, מערבבים, מקטינים את האש ומכסים. אם הנכם משתמשים באורז מלא, שימו לב שזמן הבישול שלו ארוך יותר מזמן הבישול של אורז לבן.

4. לאחר כרבע שעה מוסיפים אל המחבת את הזיתים ואת גרגרי החומוס, מתבלים במלח, בפלפל ובתבלינים נוספים לפי הטעם, ומערבבים.

5. לאחר שהאורז התרכך וספג את כל המים (במידת הצורך, מוסיפים מעט מים), מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומורידים מהאש. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il