מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה

ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה

ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה

תיאור המתכון

ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את פתיתי הסויה במים רותחים עם תבלינים למשך 20 דקות ומסננים.

בינתיים חותכים את הפלפל לרצועות ואת הגזרים לפרוסות, מבשלים את הגזר, הפלפל, הכרובית ושעועית הירוקה במים במשך 20 דקות ומסננים.

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את פתיתי הסויה המבושלים ומטגנים במשך 5 דקות.

מוסיפים את הירקות המבושלים, ואת עגבניות השרי חתוכות לחצאים.

מתבלים לפי הטעם ומערבבים.

לאחר 5 דקות מורידים מהאש ומגישים חם.
גיוון

ניתן לגוון את הירקות שבהם משתמשים: ברוקולי, קישוא, נבטים ועוד. ניתן גם להוסיף דגנים לשיפור הערך התזונתי: צורות שונות של פסטה, קוביות תפוחי-אדמה, גרגרי תירס וכו'.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il