מאפינס חצי-חצי

מאפינס חצי-חצי

תיאור המתכון

מאפינס חצי-חצי עם שוקולד צ'יפס מריר מעולה
ודאבל שוקולד צ'יפס. שילוב של חצי-חצי בעוגה יעשה טוב בעין, בפה וגם בבטן. המאפינס נימוח ומתקתק והולך מצוין עם הקפה של הבוקר.


מרכיבים

אופן ההכנה

1. במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את החמאה, הסוכר ותמצית הווניל במהירות בינונית עד שהתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים במהירות בינונית עד שהתערובת חלקה.
2. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים.
3. מתחילים להוסיף חצי מכמות היבשים וחצי מכמות הרטובים, מאחדים את התערובת ומוסיפים את היתר למעט השוקולד והקקאו.
4. לוקחים תבנית שקעים ומרפדים במנז'טים.
5. מחלקים את התערובת באופן שווה לשתי קערות, בקערה עם התערובת הבהירה מוסיפים את השוקולד-צ'יפס המריר, מערבבים ומעבירים לשק זילוף. בתערובת השנייה מוסיפים את הקקאו, שוקולד למריחה ודאבל שוקולד-צ'יפס. מערבבים ומעבירים לשק זילוף.
6. בעזרת שק זילוף שמים בחצי המנז'ט את הבלילה הבהירה כ-3/4 גובה. בחצי השני שמים את הבלילה הכהה כך שנוצר חצי כהה וחצי בהיר. אפשר לפזר מעל מעט שוקולד צ'יפס.
7. אופים במשך 20-25 דק' בתנור שחומם ל-180 מעלות.

הערות

באדיבות נטיפי שוקולד DANSH


קישורים:
נטיפי שוקולד DANSH