מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ממרח טחינה

ממרח טחינה

תיאור המתכון

ממרח טחינה עשיר

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מוזגים את הטחינה לקערה ומערבבים עם המים כשתי דקות עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
הערות גיוון

3. ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם (פפריקה, כמון וכו'), עשבי תיבול או מעט שמן זית.

4. ליצירת טחינה ירוקה יש לטחון במעבד מזון כמות גדולה מאוד של פטרוזיליה.

5. ניתן להחליף את המים בעגבניה בינונית מרוסקת.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il